Betaal jij teveel voor je energie?

Energie vergelijken

Energievergelijken met Consumind

U kent het vast wel, die tijd van het jaar dat de energiemaatschappijen weer aan iedereen proberen te laten zien dat zij de goedkoopste op de markt zijn. Ze sturen mensen langs u deur en ze gooien u plat met mailtjes, internetadvertenties en billboards langs de weg. Ik ben net als bijna iedere gemiddelde Nederlander ook altijd op zoek om weer een beetje geld te besparen op bijvoorbeeld energie of telefonie. Maar ik ben niet zo goedgelovig in de energiemaatschappijen en hun reclames. Dus ik dacht, dat moet vast anders kunnen.

Ik ben een aantal dagen bezig geweest om te zoeken naar een website of organisatie die zich richt op het verlagen van de energieprijzen van de consument. Er zijn er heel veel kan ik u vertellen. Maar bij de meeste heb ik het gevoel dat de energiemaatschappij die het meest aan de website betaald bovenaan komt te staan. Bij Consumind is dit anders, op het moment dat je bij Consumind op de website komt voor energie vergelijken wordt er niet direct geadverteerd welke energiemaatschappij het goedkoopst is.

Ze hebben antwoord op tal van vragen waar ik geen antwoord op wist. Zoals: Waarom betaal ik overheidsheffingen over mijn energie? En waarom betaal ik die netbeheerder eigenlijk zoveel? Dit zijn vragen die bij mij eigenlijk altijd wel mee spelen als ik mijn jaarnota op de deurmat krijg. De antwoorden op deze vragen geven mij al direct een duidelijker beeld van mijn jaarnota. Ze doen het energie vergelijken daarnaast niet alleen op de energieprijs, maar ook op de service van de energiemaatschappij. Mocht u dan al u antwoorden hebben en op het punt staan om over te stappen maar u weet niet hoe dat werkt? Dan neemt Consumind deze zorg uit u handen. Consumind regelt de overstap en jij profiteert van een betere prijs en service!

Hoe werkt energievergelijken met Consumind?

Energie vergelijken met Consumind gaat heel makkelijk en overzichtelijk. Ze leggen je uit hoe je jaarnota in elkaar zit, deze kan zoals u waarschijnlijk wel weet nog wel eens moeilijk te begrijpen zijn. Consumind is al jaren specialist in het vergelijken van energieprijzen en heeft genoeg ervaring in huis om u hier mee te helpen. Wist u bijvoorbeeld dat 90% van de Nederlanders te veel betaald voor hun stroom? Consumind helpt u met dit probleem als u er daar een van bent.Energie vergelijken

Om Consumind u energie te laten vergelijken geeft u om te beginnen u postcode, huisnummer en huidige energiemaatschappij op. Het beste is om daarna te weten wat u huidige gas en elektra verbruik is, dit helpt Consumind om de beste prijsvergelijking voor u te berekenen. Ook zonnepanelen en dubbeltarief geeft u op als u dit hebt, daarna geeft u uw persoonlijke gegevens op en gaat Consumind persoonlijk voor u op zoek naar de beste energiemaatschappij. U ontvangt dezelfde dag nog een mailtje waarin de beste energiemaatschappijen uit u regio netjes op een rij staan met prijs en service.

Ik heb zelf altijd heel veel moeite gehad met energie vergelijken. Het kost enorm veel tijd en ik weet niet precies wat nou voor mij het beste is. Ik heb mij uiteraard zelf ook laten helpen door Consumind en ik heb nu zelf een veel beter beeld van mijn jaarnota, daarnaast ben ik overgestapt naar een andere maatschappij en betaal ik aankomend jaar bijna 260 euro minder! Zo zie je maar dat je soms bepaalde dingen door professionals moet laten uitzoeken, Consumind bedankt voor het vergelijken van mijn energie prijzen!

Bekijk ook mijn andere blogs over bv Kinderkleding van Amazingkids.

Een leuk tijdverdrijf

Nieuwe medicatie?